Irenes Suikercreaties
  

50 feestelijke taarten - Debbie Brown [48304813]

Bent u een feest aan het plannen, maar heeft u weinig tijd? Zoek dan niet verder! In deze verzameling oogstrelende maar toch eenvoudige taartontwerpen vindt u vast en zeker dé perfecte verjaardags- of feesttaart.

In dit boek vindt u taarten die kinderen van alle leeftijden zullen aanspreken. Wat dacht u van een leuke dierentaart, zoals de aardige kikker, de sportieve spin en de ark van Noach? Of een fantasietaart, zoals het elvenhuisje, de stippeldraak en het ruimteschip. Sportfanaten zullen dol zijn op de voetballer en de formule 1-auto. Verras tienermeisjes met een glimmende make-uptas en jongere kinderen met het speelse katje op een bol wol of het lieve gele kuikentje..

Ideaal voor beginners en ervaren taartmakers. Elke taart wordt stapsgewijs uitgelegd aan de hand van een duidelijk recept en foto's, waaronder een mooie paginagrote kleurenfoto van de taart. U zult zich telkens weer laten inspireren en leiden door de slimme creaties van Debbie Brown. Dit boek mag daarom niet ontbreken in de boekenkast van iedere taartmaker.

Bevat 112 pagina's
Nederlandstalig
Afmetingen 21 x 27 x 1,2 cm
ISBN 978-90-483-0481-3


Voor alle bakbenodigdheden ben je welkom in onze taart winkel in Eindhoven.  


     50-feestelijke-taarten-Debbie-Brown-4830481350-feestelijke-taarten-Debbie-Brown-48304813 

Irenes Suikercreaties

Irene's Suikercreaties Copyright 2010   

Bij Irene's Suikercreaties kan je terecht voor taarten, cupcakes en bakbenodigdheden in eindhoven.