Irenes Suikercreaties

Taarten of Cupcakes bestellen

V: Wanneer moet ik mijn taart/cupcakes bestellen?V: Wanneer moet ik mijn taart/cupcakes bestellen?

A:
Taart/cupcakes versieren is arbeid intensief. Ik kan daardoor alleen een beperkt aantal opdrachten nemen. Dus vol is vol. Om teleurstelling te voorkomen plaats de bestelling 2 weken van tevoren. Mocht je minder dan 2 weken van tevoren een taart/cupcakes nodig hebben, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Bestellingen voor de bruidstaarten graag 2 maanden van tevoren plaatsen.

V: Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

A: Alle bestellingen gaan via het bestelformulier op deze website, zie "Taart bestellen" of "cupcakes bestellen" in de linker menu. Je ontvangt binnen maximaal 2 werkdagen een bevestiging.

V:Kan ik mijn bestelling annuleren?

A: Je kunt de bestelling annuleren tot 7 werkdagen voor de ophaal datum. Je krijgt dan het betaalde bedrag volledig terug. Er is geen restitutie voor annuleringen die minder dan 7 werkdagen voor de ophaaldatum is.

V: Hoe moet ik mijn bestelling betalen?

A:
De betaling gaat via bank overboeking. Je vindt de prijsberekening, de rekening nummer en de betaling voorwaarden in het bevestigings-email van jouw bestelling.


Bewaar advies

V: Hoe kan ik het beste mijn taart bewaren?

A:
De beste manier om de taart te bewaren is in een koele kamertemperatuur, buiten direct zonlicht. Het hoeft niet per se in de koelkast. Op deze manier blijft de taart 3 dagen goed. In de zomer, wanneer de kamertemperatuur meer dan 20 graden is, kunt je de taart in de koelkast bewaren. Na aansnijden, bedek de taart goed met plastic folie en bewaar de taart in de koelkast.

V: Hoe kan ik het beste mijn cupcakes bewaren?

A:
De beste manier om de cupcakes te bewaren is in een gesloten doos, in een koele kamertemperatuur, buiten direct zonlicht. Op deze manier blijft de cupcakes 2 dagen goed. De cupcakes moeten niet in de koelkast bewaard, want anders worden de cakejes droog.


Geboetseerde decoraties

V: Zijn de geboetseerde poppetjes eetbaar?

A:
De geboetseerde poppetjes zijn in principe eetbaar omdat ze gemaakt zijn van suiker. Binnen de poppetjes zitten eventuele kleine ruwe spaghetti stokjes als ondersteuning van de figuren. Let dus goed op wanneer kinderen deze poppetjes eten.

V: Kan ik de geboetseerde poppetjes bewaren?

A:
Je kunt de geboetseerde poppetjes prima bewaren in een droge plaats, buiten direct zonlicht. De poppetjes blijven dan jarenlang goed.

 

Irenes Suikercreaties

Irene's Suikercreaties Copyright 2010